@coloco
Els #Yanquis volen salvar #Venezuela de la catàstrofe. No te res a veure el patroli i el or

@Obiols @coloco@mastodont.cat Els asesors de Trump diuen públicament a EE.UU que el petroli de Venezuela es estrategic per el futur de EE.UU

@spla @coloco @jivago JO tinc els meus dubtes que siguin els amos del mon. Crec que son sortides de por. #Rusia , #Xina , #India, entre altres deixaran de fer les seves transaccions econòmiques amb dòlars i això sí que els preocupa i molt. Els #Xinesos ja els passen la ma per la cara amb innovació militar. Tant sols heu de veure els progressos que han fet amb el seu sistema de canons electromagnètics.

el veritable armament que sempre fa servir els EUA no es pas tipus militar, sino "cinefil" i altres series per fer correr caps buides. Sempre fent espectacle sigui com sigui i clar amb mentides constants.

Mentre que altres paisos com Rusia, Xina i Corea saben molt bé que les histories virtuals son això, massa virtual i poc eficient a l'hora de la veritat. Mentre que nordamericans viuen amb un bon nivell vida lluny de tothom de qualsevol atac terrorista de mida internacional, els paisos europeus i part de aisatics són massa aprop per rebre violacions de diferents vies a l'hora. #doncsaixo
@Obiols @spla @coloco @jivago

@xikufrancesc
Jo crec, que els #EEUU estan perden poder en el mon a marxes froçades. Fa uns anys enderrera no haurien fet mai el que estan fent a #Venezuela de manera tant descarada i això ho fa el nerviosisme que hi ha en l'administració #Trump. Tenen molts fronts oberts. Jo no ho tic clar.

@spla @coloco @jivago

@Obiols

El que ha anat fent EUA per sud i centreamèrica em sembla que ha estat fins i tot més descarat que lo de Venezuela... i no només a Amèrica, per tot el món es dediquen a muntar cops d'estat, canvis de "règim", etc., tot per mantenir o accentuar el seu poder econòmic i militar. Naturalment de cara a l'opinió pública ho justifiquen com a "ajuts al poble de X per alliberar-se de tal tirà", etc. Propaganda.

@xikufrancesc @spla @coloco @jivago

I òjut, que no estan sols. Els països que sovint són referits com la "comunitat internacional" sovint van de la maneta. Lo de Líbia amb Gaddafi, o lo d'Ucraïna, Iraq, Afganistan... I si anem tirant enrere, no parem. Les potències colonials occidentals sempre s'han dedicat a fer això. El present no és diferent de les bestialitats dels llibres d'història. Els genocidis continuen.

@Obiols @xikufrancesc @spla @coloco @jivago

@nestort @Obiols @xikufrancesc @spla @coloco@mastodont.cat pero ara o sabem i estem interconectats. Si 'ells' es coordinan a nivel mundial contra el feminisme ¿Perque no fem Nosaltres igual per coordinarnos amb l'objectiu contrari? A EE.UU tenen la mateixa crisis de legitimitat del poder institucional que aqui. I Nosaltres som mes

@jivago
"Ells" també estan interconnectats, i tenen mitjans i recursos per crear molt soroll. La informació hi és, però la nostra capacitat d'atenció és limitada. Ells saturen els canals, mitjans i xarxes amb la seva merda i molta gent que hi estaria en contra acaben despistades. Cal per part nostra molta feina, més enllà de les xarxes, jo diria al dia a dia i a la quotidianitat. Estendre una manera de ser i estar.
@Obiols @xikufrancesc @spla @coloco

@nestort @Obiols @xikufrancesc @spla @coloco@mastodont.cat a Twitter estem començant a actuar amb visió global. Recomano seguir a @RedSinBulos i l'espai de collaboració redsinbulos.wordpress.com/

@jivago
Bona sort amb el projecte, la feina és immensa. Comença per les pròpies declaracions de personatges públics, com polítics, però també per missatges menys públics, com cadenes de missatgeria instantània. Feina alhora també susceptible de manipulació i biaix polític (penso en maldita.es, o el que Facebook diu que fa, p.ex.). Ojut que part de la feina de maldita.es està bé, també.
@Obiols @xikufrancesc @spla @coloco

@jivago
Aquí veig que teniu un compte a Twitter i un canal a Telegram. A veure jo publico moltes coses a #Friendica que automàticament van a Twitter i a les altres xarxes socials descentralitzades. Es una idea. Ja som amb allo de com tothom es a Twitter els altres no saben ni que existeix aquesta iniciativa.
@nestort @xikufrancesc @spla @coloco

@Obiols @nestort @xikufrancesc @spla @coloco@mastodont.cat m'agradaria molt que també estigues aquí. L'unica rao es temps de dedicació pero la Meca part. Si trobem com deseguida estem perque es la voluntad i filosofía del projecte. Penso que la posibilitad en qualitat aquí es mes gran perque som del software lliure.

això és fàcil, pots activar una auto censura on sempre que trobis una notícia o enllaç amb notícies de sempre el mateix doncs rebutjar-la i a més anar a cercar les notícies que més volem o necessitem, però passa sovint que no n'hi ha o que un mateix a de compartir o difondre als altres.

És un canvi tan tècnic com personal i encara més difícil és un canvi de moltes persones a la vegada perque certa informació i criteri pugui ser i sobre tot constituir-se a sobre dels mitjans populars sobre tot més forts econòmicament.

Però si hi ha un canal, un mitjà on sigui fiable, automàtic i sobre tot estable llavors si es pot viure a costat de tothom i els altres que només s'informen d'allò que només sent li diuen sense pensar. Sense perdre l'objectiu i el criteri sense influències no desitjables.

@nestort @jivago @Obiols @spla @coloco

@jivago
Exacte aquesta es l'idea. S'han de crear sales on debatre i sales on coordinar-se. De segur que hi ha gent a tot el mon em les mateixes inquietuds que nosaltres . Tenim les eines per poder-nos coordinar. I una cosa sí que tenim que tenir molt clar. Ells jugaran brut, molt brut i nosaltres tenim que jugar més brut que ells sense caps mena d'escrupuls. Vol dir que hi ha d'haver gent ficada amb aquesta colla de la mateixa manera que ells en tindran.
@nestort @xikufrancesc @spla @coloco

Sign in to participate in the conversation
Mastodon @ SDF

"I appreciate SDF but it's a general-purpose server and the name doesn't make it obvious that it's about art." - Eugen Rochko