itorres boosted

Benvinguda @blackhold al fediverse. I com no potser d'una altre manera es presenta fent una genial denuncia del terrible estat de les xarxes de comunicacions públiques. Immillorable lectura de dissabte per activistes.

mastodont.cat/@blackhold/10064

itorres boosted

@merce bueno, el primer i que ho defineix tot és la frustració que estem patint per poguer accedir a les infraestructures de telecomunicacions públiques. Vam començar amb la wifi, però a bcn si no tens fibra estàs mort. L'aj. de bcn té fibra desplegada per tot bcn i no la podem fer servir perquè qui les gestiona no vol que les fem servir... amb 500 caràcters és complicat d'explicar, que estic disposada a anar responent preguntes sobre el tema. A l'urgent és tenir usuaris per poguer fer presió!

About time I made my .

I'm a long time @SDF MetaARPA user at sdfeu.org. My ~/.bboardrc is from 2003-10-01 so I'll assume that's my anniversary.

UNIX user since 1996, when I started working as a webmaster in an NCR MP-RAS system and did my first duties as root.

Volunteering and activism are a really important part of my life. I care about feminism, diversity, socialism and free culture and knowledge.

And everything takes second place to my parenting of three wonderful kids.

itorres boosted

if you aren't worried about privacy because you have "nothing to hide", given that state violation of privacy usually happens to minority and high at-risk groups, you should be aware that having "nothing to hide" is a heck of a lot of privilege

itorres boosted

on alert: bbc.co.uk/programmes/b09nqnxw

_Generation X_ author Douglas Coupland explores the ideas, sound and vision of media seer Marshall McLuhan who in the 1960s coined the phrases "the medium is the message" and "the global village" in this one-hour radio production.

Currently available on iPlayer, but not geoblocked for North Americans AFAIK.

Després de patir a Tamayo i Sáez a Madrid el @SantiVila i la @martapascal em produeixen por i fàstic.

Si @SantiVila i @martapascal no estàn d'acord amb l'objectiu de @JuntsPelSi haurien de tornar l'acta de diputats per simple ètica.

D'això que et poses a ordenar capses de còmics i surt un número d'@eljueves de 2001

Albiol és la prova de que es pot caminar i mantenir control d'esfinters sense neocòrtex.

Ni un Borbón había tenido los cojonazos de nombrar Felipe a su hijo en 250 años. Esto es la crónica de una muerte anunciada. La de España.

Y a los del análisis marxista del liderazgo burgués del independentismo : más Lenin y menos prozac.

Para los de "todos los nacionalismos son malos". Mismo minuto en Manresa: se retira la bandera Española, se ven estelades y una tricolor.

No puc amb els fills de puta que Espanya té històricament per presidents. Per acció com Rajoy i per omissió com ZP.

“Escolta, Espanya, — la veu d’un fill
que et parla en llengua — no castellana”
— Joan Maragall, Oda a Espanya

Ahir una veïna de Sallent em va explicar que la seva mare de 96 anys volia anar a votar avui. “Per la república!” va dir.

Avui ha votat.

Something arrived to the office today. Check this out @jordixou

Show older
Mastodon @ SDF

"I appreciate SDF but it's a general-purpose server and the name doesn't make it obvious that it's about art." - Eugen Rochko